tisdag 16 mars 2010

Luna

Idag har vi som sagt varit på promenad med de andra tjejerna och sötnosarna. När vi kom hem till E och Molly så ringde världens bästa Luna och frågade vad vi hade för oss idag. Så efter den goda lunchen, E är suverän på att göra omelett trots att det var första gången, så kom Luna och hennes Per och hälsade på hemma hos oss. Luna det är en underbar person, en av mina finaste vänner, det går inte att inte älska henne hon är så genomsnäll och gó.  Nu har jag haft turen att få träffa henne två gånger på inte alls lång tid och det är riktigt lyxigt eftersom hon bor i Norge. Om jag har ännu mer tur så kommer hon tillbaka en sväng i maj också för då fyller hennes brorson år och det kommer krävas mycket för att hålla henne därifrån då.


Luna och Clara när vi hälsade på i Norge.
 Imorgon kommer mamma och mormor de ska vara här med oss under dagen och sen följa med på babysimmet. Förhoppningsvis med kamerorna redo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda