söndag 21 mars 2010

Hoho Våren?!

Jag vill inte tjata om vädret, men hallå vad hände!? Igår var det 10 grader ute i solen och nu, nu gick det knappt att komma fram i över 2 dm snö med hund, barnvagn och mobilen, har inte tre händer eller fyra som hade behövts med all denna snö och utan att plogbilarna har varit ute på gångbanorna. Äsch va tråkigt!

Göran, Clara och Kerstin
Full rulle i helgen har det iaf varit. På lördagen kom min moster med tillhörande man och hälsade på, massor med presenter fick vi, inte bara Clara. De stannade och fikade och lekte med lillpluttan, Skalman han sov. Tills det var 15 minuter kvar på deras parkeringstid då kom han upp. Trots detta sovaöverbesök så var det så att stackarna bara fick sova 6 timmar. Ähh tänker ni 6 timmar är ju jättelänge, men faktiskt det kan vara bra att vara utvilad när man ska iväg en till natt, men det hade han inte tid med. För kl. 16 skulle vi vara hos L och J och fira 30-åringen! Som faktiskt blir 30 idag grattis, grattis, grattis! J berättade att han hade haft väldigt specifika önskemål om hur han ville bli firad, ingen fest, inget drop-in, inget överraskande, utan en mindre middag med sin pappa, hennes föräldrar och bror och så Linda, F och Clara ville han ha med! Snacka om att man känner sig viktigt då! Att vara en av de väldigt få utvalda!!! Tack det betyder mycket att vi fick vara med och allt var supergott, han hade gjort bra specifika val den där L! F var ju tvungen att gå hem redan kl. 17.30 för att komma iväg till jobbet. Vi stannade framåt 21 för vi hade lämnat voffsan hemma och stackars grannarna, speciellt den nya, kanske inte vill spendera hela lördagskvällen med en gnällande, ylande Cavalier. Så vi gick alla de fyra kvarteren eller är det två? Kom hem tog ut en galet glad hundracka och sen in och på med välling, Claran drack nästan 4 dl och sen var hon total däckad.

Clara och Emma.
"Dansa min docka medan du är unger.."
Imorse var det väl rätt lugnt, sen fick vi väcka F igen, som hade fått sovit hela 4,5 timme, för då skulle vi bege oss till St. Skedvi kyrka för att gå på högmässa. Kjolen på mig och klänningen på Claran, man ska vara fin i kyrkan har jag hört. Den skönsjungande Emma var det såklart som drog oss till kyrkan, hennes vackra stämma är som en änglasång för öronen, speciellt med kyrkans vackra akustik. Efter kyrkbesöket var vi hembjudna till Emmas föräldrar, som bor i ett riktigt bullebyhus, på lunch Claras farfar var också med. Smaskigt med soppa och nybakt bröd. Redan efter en timme var vi tvungna att bege oss hemåt för att det var någon som skulle iväg och jobba igen. Clara och jag har myst och sovit på soffan en stund, lilla smultronet så himla älskvärd och underbar!

  Våren har flyttat in! Björkris i vatten, får se hur vi reagerar när det slår ut.

 
Tulpaner från Kerstin och Göran.
 
Påsken har också den fått flyttat in, 
mysigt att njuta av det innan tycker vi (jag). 
Detta ris står dock inte i vatten.

Köpte dessa igår, då hade de inte slagit ut alls, 
på kvällen när vi kom hem var det fullt med små gula påskliljor! 
Visste inte ens vad det var jag hade köpt då det stod vårlökar.


Härligt är det med blommor som förgyller.

1 kommentar:

  1. Ja ni har då haft en fullspäckad helg. Superfina kort. Såg på fb att Clara kryper riktigt nu. Duktig tjej.

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda