lördag 27 februari 2010

UP

Bilden är lånad härifrån.

Vi har precis sett filmen Up, vilken fin film, rolig, full med kärlek och vänskap samt hur det är att bli gammal och inte hinna göra det man tänkt med sin älskade. Ruskigt välgjord också! Verkligen sevärd så om ni funderar på vilken film ni ska hyra, hyr UP!

3 kommentarer:

  1. Åh va roligt, den har jag länge velat se! Nu måste vi klart hyra den. Jag ska kika på Gina efter solbrillor. Jag har nämligen inte än lyckats hitta ett par som jag ser hyfsat normal ut i. Snarare brukar det se ut som att jag är blind, har inte rätt huvud för solglasögon helt enkelt. Eller keps för den delen :p Va spännande med Claras krypning, det går ju verkligen framåt ser man! Heja! Kram

    SvaraRadera
  2. Den verkar väldigt charmig, filmen! Vi ska hyra Bröllopsfotografen ikväll, hoppas den är bra :)

    Japp, fyller på måndag. 27 år, jisses vad fort tiden går :)

    Hoppas ni får en trevlig helg! Kramar Maria

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det kul! Har du provat kändis-look-alike också? Enligt den där är ju t.o.m. Ronja mer lik mig än vad Lova är, men det där är ju bara ansiktsigenkänning. Det är ju lite olika också tycker jag, när jag gjorde det här när Ronja var mindre så var hon ÄNNU mer lik mig i procent. Det är en kul grej hur som helst :)

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda