onsdag 24 februari 2010

Haveri i reningsverket

Onsdagar brukar betyda babysim men i förmiddags ringde hon från Medborgarskolan och sa att reningsverket hade gått sönder igår. Det var igång igen idag men de släpper inte i nån förren efter provsvaren på vattnet kommit och de skulle de göra tidigast imorgon bitti. Tråkigt.

Mysonsdag i myskläder

Så istället för badonsdag har vi haft mysonsdag. Skuttat runt i mysiga kläder och kramats lite extra mycket, vilat tillsammans i vår säng och tagit en långpromenad i det fina vädret. När vi var ute och gick träffade vi på en hurtig mamma, hon hade en 10 månaders i vagnen och en stor hund som såg ut som en varg, kan ha varit en gråhund, efter hunden hade hon en 3 åring i en pulka och mamman och hunden sprang! De såg ut som värsta ekipaget och den stora tjejen hon hade kul, de lös i hennes ögon. Kanske ska prova och sätta Clara i pulkan och binda fast henne efter Svea? Nä det funkar nog inte riktigt, har inte hunnit prova om hon kan sitta i pulkan än och Svea är ju ingen gråhund. Fast iofs så är inte Clara så tung som en treåring heller...

Söta tjejerna


Glad mest hela tiden

Hon har suttit sen innan jul men idag var första gången som jag vågade "släppa" henne
och gå iväg en sväng. Det fixade hon ju galant så mamman kanske har varit lite feg.




Idag bjuder vi på en lite filmsnutt när hon tränar att stå på knäna.


Sen vill jag bara säga JAAAAAAAAAAAAAAA fy tusan vilka duktiga svenskar vi har i OS! Grabbarna idag! Fantastiskt!

3 kommentarer:

  1. Duktig tjej. Går ju bättre och bättre. Men va arg hon blir när hon inte kommer framåt.
    Annika

    SvaraRadera
  2. hihi, gullunge! Tränar o tränar! Viggo blir sådär arg han med, fast han tränar fortfarande på att försöka rulla... Söta clara, hon kryper nog snart.. :)

    SvaraRadera
  3. Hon är så söt! En riktig talang måste jag säga :D

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda