söndag 28 februari 2010

Nice lördag!

Sååå god mat han fixade min sötaste F! Har donat i köket hela dagen och lite nervös var han nog hur den där oxfilén skulle bli och den blev hur bra som helst. Gästerna gillade maten och vi med. Trevligt var det och Clara hon som vill vara med och ha koll hela tiden hade lite svårt att slappna av. Tyvärr så glömde jag ju helt bort att ta några kort under kvällen och det känns lite tråkigt, men det blir fler gånger får vi hoppas.

Efter att gästerna åkt hem, en skulle jobba natt och skjutsade då hem frun och bebisen och den andra karl har varit förkyld och ska jobba imorrn så då behövde han få vila upp sig lite hans fru kanske fick bära honom hem hehe, så försökte vi söva Clara för kanske sjuttielfte gången, tillslut lyckades vi och slog på "bröllopsfotografen". Ännu ett bra tips om ni funderar på vad ni ska hyra! Vi älskar verkligen Smala Sussie och hade höga förväntningar på fotografen, kanske för höga? Hur som helst så var den rolig och underhållande, nu är kl 01:47 och vi borde komma i säng för snart är det en liten piggelin som vaknar och ska upp. Då är det bra om föräldrarna är hyfsat pigga de med.

Tack vännerna för en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Bröllopsfotorgrafen var uthyrd i hela stan :( Blev tyvärr ingen film för oss...
    Var den bra?
    Får hoppas den finns till nästa helg..

    Ha en mysig söndag! Kramar!

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda