lördag 6 februari 2010

Missnöjd med pysslet

Bästa låten av bästa Artisten Lars Winnerbäck.

Jahopp, trodde att jag skulle bli jätteglad nu när jag hade fått pysslat lite. Icke! Den där leran gjorde sig inte alls bra tillsammans med stämplarna då den är melerad så syns inte texten. Får ta och spreja dem vita när jag varit i Gävle och hämtat min färg (eller köpt en ny). När skyltarna blev så misslyckade så tänkte jag att man kanske kunde göra nått litet hjärta, så det blev det, får se vad jag kan göra med det. Jag ser den här gången som en provomgång. Hjärtat av ståltråd ska jag spreja vitt så får vi se om det blir finare annars - soporna.


Det står; Hemma, Pappa, Mamma, Clara, Familj, Kärlek, Svea och Lycka.

Pratade med pappsen nu ikväll och frågade om inte han har nån taggtråd på lager, det trodde han men visste inte var den kunde hålla hus, får se om han har hunnit se den innan nästa tripp dit. Då ska jag också gå ut och kika på hans lager med plankor, om han har några som är slitna på ett fint och charmigt sätt. Han har mycket sånt där. Sen ska jag prata med min farmor och gå ut på ladugårdsvinden och inventera efter gamla roliga saker. När farfar levde så var de jämt på auktioner och ropade in saker, och slängde aldrig nått! Så några fynd ska man nog kunna göra iaf.

Tulpanerna från dopet är fortfarande fina.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad ska ni bygga för hus? Har bygget börjat, eller när drar ni igång?
    /Gabriella

    SvaraRadera
  2. Allt pyssel bir inte precis som man tänkt sig! Det är mycket jag gjort som jag inte känt mig nöjd med, men man måste ibland öva lite innan man kommer på rätta knycket! Låter som om du har en mycket intressant gömma att rota i, säkerligen finns fynd där!

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda