fredag 12 februari 2010

Rolig och tokig vecka

Solen skiner över Kongsvinger, snart ska vi ut och uppleva byn. Igår bar det av till Oslo och Luna, Mysan, Weise och Isak. Så roligt att träffa dom igen! Och att få träffa lilla Isak för första gången, han och Clara snickelisnackade bebisspråk med varandra. Ska ta och lägga upp lite bilder när jag är back at the base. Dock sa Mysan, "jag vill inte förekomma på facebook" så frågan är om hon vill förekomma här, måste höra om det är okej.

Emma har varit sjuk och arbetslös de här dagarna som vi har varit här, visst är det synd om stackarn men faktiskt så har det varit superlyxig för då har vi fått vara med henne hela dagarna! Góa Emmet. De här dagarna har Clara kommit på hur man lyfter på rumpan och hur hon ska göra för att komma upp på knä. Stora tjejen! Hon är så duktig, får se om det kankse blir till att börja krypa om några veckor nu.

I eftermiddag bär bilen av mot Falun igen och vi håller alla tummarna för att denna bilfärd ska gå bättre. F får köra i början så kan jag ta över när ångestvägen är passerad.

Nu rappa på och ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda