måndag 17 maj 2010

Sol, värme och en tös på 10950

Idag for vi tillbaka till Falun efter några dagar i G. Vi tog med oss ett lass på släpvagnen, till G alltså, den här gången med. Det börjar sina i våra skåp nu. Bara två tomma flyttlådor finns kvar i lägenheten, de kommer dock inte att räcka, såg ett gäng i källaren på lillstugan, som vi ska bo i, men såklart glömdes de kvar där. 

En ganska stor positiv grej på tomten, som fadern visade oss igår, är att det finns ett nytt elskåp där med ny avläsare och hela kittet, den installerades förra året så det behövs ingen ny elanslutning, poff där försvann en kostnad på 20 000+ tjohoo! Något negativt idag var dock att jag pratade med kommunens förskoleplaceringsassistent och Clara kommer troligtvis inte att få plats på den förskolan som vi valt. Hon kommer således att få gå på någon annan, vilken vet vi inte och vart den kommer att ligga geografiskt sett i staden vet vi inte heller, attans! 

Idag har vi varit, för sista gången i Falun, på BVC och statusen är 75 cm lång och 10 950 gram, stor tjej med andra ord. Efter det drog vi till Claras farfar med släpvagnen och där åt vi lunch och gott fika. Det finns ett hembageri på Grådö utanför Hedemora som gör de mest ljuvliga kakor och annat gott. Idag fick vi smaka en sjukt god kladdkaka därifrån. Clara fick också för första gången gå barfota i gräset och krypa runt. De gillade hon väldigt mycket hon tog t.o.m. två stapplande steg alldeles själv! Men än går hon inte själv, hon tränar dagarna i ända längs med möblerna som förberedelse.  

Hos farfar på landet.

2 kommentarer:

  1. Oooo vilka mysiga bilder. Killar dödsskönt under fötterna. "Jag känner gräset med tån" som det sjungs i sommarvisan. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja men ett par steg är ju ändå ett par steg i rätt riktning!! Duktiga Clara :) Lova tog de där 2-3 stegen ganska länge och sedan POFF så gick hon :)

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda