lördag 8 maj 2010

Bygglov!

Vi är ett bygglov rikare!
Husbyggarresan kommer nu (om inget tok inträffar) att starta i augusti, TJOHOOO!!!

6 kommentarer:

  1. Satan vad kul Linda! Grattis, Grattis, GRATTIS! Det förtjänade ni verkligen. Det är nu resan börjar på riktigt!

    SvaraRadera
  2. WOOOOHOOOOHOOOOHOOOO!!! Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis Grattis grattis grattis!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt Linda! Grattis till er :) Kramar!

    SvaraRadera
  4. Woho grattis! :) Synd att vi missade er i helgen, men det låter som att ni haft det toppen. Nu är det bara tre veckor kvar tills vi flyttar hem, tjoho! :) Kram!

    SvaraRadera
  5. GRATTIS!!!!!! Så fantastiskt!! Vilken känsla, jag längtar också att jag kan skriva det. Vad snabbt det gick för er. Det ska bli så kul att följa.
    Kram Marika

    SvaraRadera
  6. Hej igen. Vet ni när ni kommer flytta än? Jag hoppas ju att ni ska vara kvar när vi kommer hem så vi hinner ses lite oftare ett tag iaf ;) Men jag förstår att ni vill komma iväg och igång så fort som möjligt såklart! Fredrik sa att det hängde på den nya hyresgästen, eller hur var det? Kram!

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda