söndag 2 maj 2010

Dagvill

Man har verkligen inte koll på dagarna när man sätter sig en söndag för att ringa till kommunen och ligga på om bygglovet. Inte nog med det, ha mage att bli irriterad för att inte handläggaren jobbar. Hoppsan det var visst söndag idag ja. Tur att jag inte lämnade ett meddelande på hans svarare!

3 kommentarer:

  1. Självklart, det är ju en sån fin bild :) Vi får helt enkelt bygga en sjujäkla kikare. Eller så kanske jag ringer och har abstinens sent en lördagkväll och du får prata mig tillbaka från stupets brant? ;) puss

    SvaraRadera
  2. Haha, men som småbarnsförälder är det tamejtusan inte lätt att hålla koll på dagarna! Kram

    SvaraRadera
  3. Läste ditt inlägg som du skrev för några dagar sen hos mig, har missat det av någon anledning. Vad kul att ni bestämt vem ni ska bygga med! Hoppas att ni också får bygglov i augusti och bygget drar i gång innan året, då kanske vi gör samma saker och följs åt längs vägen, det hade varit kul att ha någon som "går igenom" samma resa samtidigt:=)
    Trevlig kväll!
    Marika

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda