onsdag 19 maj 2010

Babysim för sista gången

Ja idag var det sista gången på babysimmet för oss här i Falun. I höst blir det i den nya staden, om vi får plats vilket vi såklart hoppas! Farmorn var med på kanten idag och fotade och njöt av sitt underbara baddjur till barnbarn. Vi körde massor med "kast med liten baby", en hel del fridyk, hopp från madrasskanten, denna gången en mycket ostabil madrass då fröken tyckte att Clara fixade det, hon fick "hoppa" i baklänges också, kul, kul! Efter denna roliga termin med vår härliga simfröken så var hon värd en present tyckte vi så innan badet gick vi in på Slaggatans Te och kaffe handel och köpte nymalet kaffe och några små delikata chokladbitar.

Kalle anka satt på en planka sjöng vi och såhär mycket stänker det när man kastar en liten baby.

Fridyk till pappan som tar emot under vattnet.

Plaskar/flyter runt i ringarna, hur skönt som helst med full koncentration.

3 kommentarer:

  1. Vilket blötdjur! Härligt Clara! Men GUD vad hon är lik Fredrik nu! Speciellt på den sista bilden när hon har armringar och är sådär allvarlig. Gulletjej!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Alltid kul att hitta till nya bloggar och jag blev himla glad över att se min blogg i din länklista!:)
    Vi gick på babysim med sonen, men han blev bara sjuk så vi fick sluta. Med dottern vågade vi inte ens prova!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag älskar babysim! Och efterföljande minisim. Nu går vår snart-fyraåring i simskola och simmar själv ungefär tio meter.

    Eftersom du inte uppdaterat mer i denna kategori gissar jag att det inte blev nåt mer sim för er. Ska ni kanske göra ett nytt försök att få plats med lillebror nu? :)

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda