söndag 16 maj 2010

Kontrakt - jo men visst!

Idag har vi skrivit på kontraktet med vår entreprenör. Ett till steg i riktningen mot vårt hus. Shit vad det kändes läskigt att sitta där med penna och tänka "har vi gått igenom allt, har vi samma syn på hur det ska bli" osv osv. Jag tro dock att det kommer att bli jättebra, vår kvalitetsansvarig/min pappa var också med och pratade materialval och läste igenom kontraktet. För även om vi känner den här killen, han bor typ 100 m från vår tomt och har jobbat med pappa och de är kompisar,  han är med i jaktlaget som F har sökt till, så finns ändå ni vet "fuskbyggarna" med i huvudet. Vi tror såklart på det här annars skulle ju inte valet ha fallit på honom men en liten sån där känsla av att man vill ha koll finns ju ändå med. Nu är det gjort och det känns super, i veckan ska han börja beställa grejer till huset, fönster och sånt är det längst leveranstid på så det var viktigt att få iväg beställningen på nu. Pappa kvalitetsansvarig är även ansvarig för plattan och gjutningen av betongen och hans mål är att vi ska hinna gjuta den och ha den klar till slutet av juli/ början på augusti. Då mina vänner är chansen riktigt stor att vi får fira jul i vårt nya hus eftersom Skarpen (byggaren) menar att det bör vara klart i November!

2 kommentarer:

  1. Ååååå så roligt!!! Grattis grattis grattis!! Längtar tills jag kommer till G å får se det påbörjade bygget. Har ju inte ens sett tomten irl...

    Puss på er

    SvaraRadera
  2. Vad spännande Linda! Nu händer det på riktigt, blir verkligt på något sätt! Grattis :D

    Föresten hur är det med den lilla sötnosen då? Var det vattkoppor hon hade?

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda