söndag 24 januari 2010

Prästbesök


Idag har vi haft prästen på besök. Vi gick upp tidigare än vanligt för att hinna dammsuga och baka bröd. Jomenvisst, det är inte varje dag man har en präst över på besök så då kan man ju anstränga sig lite och baka. Det vart riktigt gott och prästen sa "gott med riktigt kyrkkaffe". Han kom direkt från högmässan. Vi gick igenom dopet, psalmerna, bibelläsning, dikter och sång. Vi hade i princip redan skrivit upp allt som vi ville ha det så det gick ganska fort. En sak som var söt, var att de i denna kyrka ger barnen "dopänglar", dessa änglar hängs upp kyrkan efter dopet och sedan om man vill ha ängeln så får man en inbjudan att komma på en gudstjänst vid påsk då änglarna plockas ner till de familjer som vill sin.


Imorrn ska vi åka och köpa dukar, ljus och sånt till dukningen. Även ingredienser till kakorna ska inhandlas, och en våg så jag vet om mitt slit med ViktKlubb ger nått. Veckan är full med aktiviteter. Måndag - öppna förskolan med E och Molly och A-S och Ingrid. Tisdag - mamma-bebis promenad och lunch hemma hos A-S och Ingrid. Onsdag - första gången på babysimmet. Torsdag - bakdag, Fredag - träffa församlingsvärdinnan för att få nycklar och genomgång av lokalerna samt sånt som vi behöver veta. Lördag - dukdag med hjälp av farfarn, mormorn och Jim. Då ska allt till Mariagården för att finnas på söndagen. Tur att vi får hjälp med viss bakning! Söndag - dagen med stort D, upp vid 7 för att Clara ska hinna sova sin först vila innan 11 då hon ska få gröt för att vara både utsövd och mätt till dopet som är kl 12. På kvällen så däckar vi nog!


Bilden är lånad ifrån "http://jesus2you.bloggspace.se/119195/Namn-pa-anglar/"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda