måndag 18 januari 2010

Byggare Bob

Tror att Clara gillar Byggare Bob, hon står just nu framför svtB och just denna byggare. Hon skrattar och tjuter förtjust.

I helgen har vi farit iväg en del. I lördags var vi till ett par som F känner genom jobbet. Clara skaffade sig en ny kompis, Molly heter hon och är 4 månader. Det är kul att vi utvidgar vårt umgänge, Falun är inte så tokigt ändå.

F bror ringde och sa att han och Emma är hemma från Norge över helgen, skulle försöka få till en visit på lördagkvällen men det funkade inte. Så på söndagen vart vi hembjudna av Claras farfar allihopa för att äta mat. Så då fick vi träffa Jonas och Emma. Jonas skrämmer oss lite när han säger "morsan sa att jag inte är döpt" (faddrarna måste ju vara döpta) va säger vi men varför skulle du inte vara det? Deras pappa säger att han visst är det men Jonas litar inte på det och säger att han lär höra med "morsan" igen. Jag pratade med deras mamma senare och Jonas är visst döpt, hon hade sagt det till honom när han frågade.

Pojkstackarn är väl nervös så han blir förvirrad.

Clara hade riktigt roligt hemma hos farfar eftersom vi kom ihåg att ta med hoppgungan nu när vi åkte någonstans där det finns dörrfoder. Vi har inga dörrfoder så att vi kan hänga upp hoppgungan och ingen krok i taket heller. Clara vill att morfarn ska komma hit och fixa det snart, blir väl kanske till den sista januari. När vi ändå hade nära till en skog så tog vi oss en promenad, vi pulsade runt i snön i typ en halvtimme och Svea hon älskade det!



Söndagen avslutades med Johan Falk på fyran. De filmerna är ju bättre än både Beck och Wallander, vi gillar sånna där filmer vi.

Nu ska vi snart pallra oss ut genom dörren och ta oss en promenad och sen ska jag och Clara gå till Mariagården och kolla läget, hur lokalen ser ut och vad de har för grejer där. Imorrn blir det promenad med tjejerna och bebisarna, sen lunch här hemma hos oss.

1 kommentar:

  1. Haha, typiskt Jonas :p Lite lätt förvirrad ja, men det kan eventuellt vara så att jag har smittat honom med denna åkomma :) Tack för igår! Kram

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda