tisdag 26 januari 2010

Bebislek och kakbak

Japp idag tog vi den långa vändan med tjejerna. Idag var det A-S med Ingrid, E med Molly och A med Vanna som är nästan 10 månader. Tror Clara gillade henne som tusan. Hon kryper och tar sig runt och pillar på de mindre tjejerna, det tyckte Clara var spännande. Härmade också och hävde sig upp ordentligt på armarna.

Har jag sagt att hon varit kinkig? Och att det är en tand. Vannas mamma fick titta, vi har ju ingen som helst erfarenhet av tänder och Vanna har fått två, det är absolut en tand på G sa hon. Japp då vet vi varför hon vaknat på nätterna och inte velat ha gröt och mat i två dagar. Fast idag ville hon ha så nu är vi tillbaka till normalstatus på matningarna. Köpte majskrokar igår när vi var och handlade, hon fick smaka av Vanna igår på öppna förskolan och hon blev kär, tror att de kan ha bidragit lite till den ökade matlusten. Hon har fått en sån och suttit och gnagt på vid matstunderna, MUMS!

Har bakat en kaksort idag, till på söndag, 79 kakor blev det och det får räcka. Kommer att finnas två sorter till + annat gott. På söndag ska jag strunta i vikten för då är det kalas och det kommer aldrig åter. Känns bra iaf, nu har vi handlat dukar och ljus samt kaffe och sånt, måste se till att inhandla gäst/minnesbok och lite mer pynt nu kommande dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda