måndag 19 april 2010

Statsminister som är Djurgårdare

Hjärtat har varit ledig i dagarna två så vi har haft familjetid. Igår drog vi ner till Hedemora och F´s pappa för att byta däck på bilen, även om vi har dubbfria så var det väl ändå dags med tanke på vädret. Farfarn bor på landet med ängar och skog runtikring, där får Svea springa lös och för henne är det himmelriket. Vi har nämligen en äckelhund, så fort hon hittar nått snusk så vill hon rulla sig i det, hos dem så finns det mycket sånt, hönsbajs, hästbajs, gödselstack och kompost som hon kommer åt. Vi försöker att ha koll på henne men hon är så himla snabb. Helt plötsligt ligger hon och rullar sig i en hög eller kommer runt hörnet från komposten. Hmm, vet inte om jag ska gå in på det men vi kan säga som så att de hade ätit räkor någon dag tidigare och det klarade inte Sveas mage, fy f*****n! Att hon aldrig lär sig, nåväl hon fick springa runt en bra stund och sen var det bara att duscha av henne innan vi for till en av F´s kompisar som precis har köpt hus. Det vart dock bara en snabbis för på kvällen skulle det komma en kvinna och titta på vår lägenhet. Hon tar den och vill gärna flytta in 1 juni, så nu är det bara att ta och börja packa ihop för flytt till 24kvm. Vi tänkte ta ett släp med sakerna från förrådet i helgen. Lika bra att ta lite nu och då för ett stort släp kommer aldrig att räcka.

Idag har vi varit ute på biltur, som två pensionärer sa F när vi satt där i bilen. Men det är så kul att åka runt i alla områden häromkring där det byggs nya hus eller precis har byggts. Det hjälper oss att se målet i hela den här otroligt långa processen. Efter hustittandet så åkte vi mot en sjö vi aldrig varit vid förut, det var folktomt och vi slog oss ner på en bänk och släppte lös Svea. Himmel vad hon kommer att älska att flytta och få mer tillgång till att springa lös. Solen sken på oss men vi blev inte långvariga. Imorrn fyller älsklingen år och jag behövde åka förbi paketutlämningen för att hämta det jag har beställt till honom. Imorrn blir det upp och försöka få ihop en schysst frukost på säng åt födelsedagsbarnet. Clara vaknar med tuppen så det blir inga svårigheter. 


Hon är så fin vår lilla "äckelhund".
Mammas älskade gofis, nyvaken.
Detta är tydligen en badplats på sommaren, 
ser inte så mycket ut för världen men det var mysigt.
Här är födelsedagsgänget som fyller år i veckan. 
Paketöppning i söndags.

Nu sitter vi med hockeyn på, F blev färgad i HV´s färger när han pluggade med unkle Mäthi som kommer ifrån Jönköping, han sa för en stund sen -"Lite skrämmande det där, att vi har en statsminister som är Djurgårdare."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda