onsdag 1 juni 2011

Efter föris

Vem ritar du Clara? frågade jag. "Lilleblo" svarade hon glatt. Så nu vet ni det är en lillerbror hon ska få Clarafina!
Efter föris är det dags för mellis och sen nått roligt. Idag var inte vädret lika fint som igår, då vi tog med oss mellis ut i spåren och fikade på hemvägen, så idag ritar och pusslar vi i väntan på farfarn, faster Johanna, farbror Daniel och kusinen Ella! De kommer när som helst och vi tycker att det är superskoj, Johanna och Ella bor ända nere i Gbg så det blir inte så ofta vi ses.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vår ergo baby ligger fortfarande oanvänd eftersom Jill sovit så bra i vagn och säng under dagarna - vi har helt enkelt inte haft användning för den än. Vi har provat den några få gånger och vi tror stenhårt på den. Jag tycker att spädbarnsinlägget är lite krångligt, men det är ju en kort tid det behövs (barnet ska vara stadigt i nacken innan man skippar det). Tror vi kommer ha stor nytta av selen på sikt när Lillan behöver vara nära och vila men man behöver ha händerna fria till Storan. Ha en skön långhelg!

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!
    Trevlig helg! Du verkar njuta ordentligt av ledigheten!
    Kram Louise

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda