lördag 18 juni 2011

Presenter

Vi fick så söta inflyttningspresenter av våra vänner från Falun igår. Till mig och F hade de köpt en hjärtformad kakform, prickiga muffinsformar, kakformar i fjärils- och blomformat och söta servetter.

Clara fick också hon ett bakset med kakformar, visp, kavel mm. Lillebror fick en Stålmannen pyjamas.

Tack söta ni, för de fina presenterna och framförallt för besöket!

2 kommentarer:

  1. Hade ni varit så snälla :) Vad fint, och du som gillar att baka va!?

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Haha söta du. Styrketräning kanske vore det enda rätta för att få igång den här rackaren. Jag som målat 5 dagar i sträck med allt jobb det innebär, krattat till gräsmattan som inte heller var det lättaste jobbet, gått promenad, gått i trappen som jag trodde skulle ta död på mig innan jag ens var uppe osv. Inget händer. Någon enstaka förvärk men hallå jag tål nog lite mer än så. Känns helt hopplöst. Men nu ska jag försöka att inte deppa ihop totalt. Ut kommer den ju förr eller senare.

    Har en tid inbokad på midsommardagen för kontroll på förlossningen om bebisen inte kommit innan. De gör kontroller på de som gått 42+0, kollar kurva, ultraljud och ser att barnet mår bra. Skulle gärna kolla det NU faktiskt. Tycker det rör sig mindre. Men barnet växer väl liksom jag. Gått upp en del och samlar vätska nu senaste veckan. Ont i ena foten!!

    Bara att kämpa på. Hoppas du inte behöver gå över tiden för länge. Inget roligt det här.

    KRAM Josefin

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda