måndag 13 juni 2011

Milen

Nu ska de ge sig ut på milspåret, sambon, Clara och vovvarna. Clara inviger vår nya bärsele, en manduca. Får se vad han gillar att bära i den, F.

Jag ska skruva lite möbler, vi var nämligen och storhandlade på IKEA i förra veckan. Det ligger kartonger överallt. Två byråar har vi hunnit få ihop, men kvar är vitrinskåp, tv-bänk och 7 garderober till övervåningen.

Uppdatering; De gick en mil och han sa att det var som att ha en ryggsäck på sig, inte alls tungt och att den fördelade vikten jättebra. Clara gillade den också och verkade sitta skönt, sov en 45 minuter gjorde hon tydligen också. Nu är det bara att vänta och se om den funkar lika bra för mig sen med den lille.

1 kommentar:

  1. Man skulle kunna tro att jag bor vid datorn haha. Men jag har faktiskt gjort annat idag också. Men det är dock tur att datorn finns som sällskap så man kan fördriva den här långsamma tiden lite. Visst är det bra att vila, men jag kanske skulle ta och springa i trapporna lite. Har fått tips om det haha.

    Ja nu är det väl inte allt för länge kvar tills tapeter kommer upp. Det ser jag verkligen fram emot!!!

    Kram Josefin

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda