onsdag 29 juni 2011

Lillebror är här!

Igår kl 18.22 kom han äntligen till oss, våran lillkille. Förlossningsberättelsen tar vi en annan dag. Han mår bra, är pigg och kry och gillar att äta och sova. När han anlände vägde han 3418 gram och var 51 cm lång, han hann växa på sig där inne vårt hjärtegull.
Nu har vi nyss kommit hem och vi ska i lugn och ro lära känna vår nya familjemedlem. Clara är ruskigt stolt storasyster, hon lös när hon kom till BB för att hämta hem sin lillebror.

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till Claras lillebror och er lille son!:) Söt han är!
    Njut av er nye familjemedlem nu!:)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Han kom inte så långt efter vår lille kille då, 5 dagar efter. Spännande det är med de små liven. Du har ju en sedan innan och har ju ändå lite erfarenhet. Själv är jag helt lost på ämnet och hankar mig fram. Men sååå underbart det är att ha blivit mamma till en sån söt liten juvel. Tårarna kan strömma emellanåt åt den lycka man känner. Hormonerna gör ju sitt till också. Hoppas ni har det bra.

    Kram Josefin

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda