tisdag 10 augusti 2010

Semester weekend med början i London

Vi har inte haft så mycket till semester den här sommaren, en tripp till Göteborg och inte speciellt mycket mer. Dock har den här resan till London varit bokad länge då min storkusin Niklas gifte sig med sin Alexandra. Vi passade på att åka en dag före, tillsammans med min syster och hennes Andreas, för att om möjligt hinna med att se lite av London då F och systers A inte varit där tidigare. Såhär i efterhand ångrar vi att vi inte åkte redan på onsdagen, det får bli någon mer resa ,kusinen bor trots allt där och uppskattar besök hemifrån.
Claras första flygtur gick hur bra som helst hon sov lite mer än en timme på planet och var mestadels glad förövrigt.
Vi hann med att ta oss in till Picadilly Circus på torsdagskvällen.
På fredag förmiddag hade vi bokat in att gå på Madame Tussaud.


Claras nya vän Hulken.
Dessvärre hann vi inte med att gå runt vid Big Ben och London Eye då det inte fanns några bagage boxar på Waterloo station.
Så vi fick underhålla oss på tågstationen ett tag innan vi tog tåget till
Dogmersfield och Hampshire där bröllopet skulle äga rum.

1 kommentar:

  1. London är superkul! Har bara varit där 1 gång, men absolut en stad som man vill återkomma fler gånger till. Lagom avstånd också. Några av vaxdockorna på dina bilder fanns år 2006 också.
    Kram Marika

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda