måndag 30 augusti 2010

Målning och lite annat

I helgen var vi till Dalarna en sväng, hann med att besöka farmorn och Micke, åt mysfrukost på lördagen och då kom Jonas och Emma dit också. Sen hoppade vi in i bilen för att hinna med ett besök hos E, P och Molly, det var riktigt kul, de har köpt radhus och håller på och renoverar och grejar för fulla muggar. Just nu höll de på med Mollys egna rum. Efter besöket for vi för att inhandla lite grundolja och grundfärg innan vi skulle på 1-årskalaset, många barn och vuxna, mysigt att träffa Love med föräldrar och Ingrid och hennes föräldrar! Skulle velat ha haft lite mer tid i Falun för att ströva runt i våra gamla kvarter, det är verkligen en fin stad. Tyvärr blev det inget bebisbesök men vi hoppas på att få träffa lilla L snart! Sen for vi hem till Gävle igen och F tog färgburkarna och gick till huset för att börja måla, bäcksvart hann det bli innan han kom hem, blev lite orolig där ett tag om han skulle ha ramlat ner ifrån ställningen men till slut dök han upp.

Målad takfot och en målad vindskiva.

På söndagen så var min snälla moster Carin barnvakt så att vi båda kunde gå och måla båda två, all takfot förutom i den ena kupan hann vi med, tyvärr så var inte vädrets makter med oss så vi kunde göra vindskivorna så nu hoppas vi verkligen att det inte regnar imorrn så F kan fixa dem då. Betongpannorna till taket ska egentligen upp den här veckan så nu jäklar vädergudar få ni skärpa till er.

Dagens uppdatering.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda