torsdag 12 augusti 2010

Hotellet i Dogmersfield Park

Två hundra tunnland stort markområde, super serviceinriktad personal. Superflott och härligt. Vi kommer aldrig någonsin att kunna bo på ett sådant tjusigt hotell igen. Denna gången fixade kusinen till en deal för deras familj/släkt så vi fick betala några tusenlappar mindre per natt än vad det egentligen skulle kosta. Tyvärr blev inte korten som jag tog tillräckligt bra för att lägga upp alla, de gör inte heller rummen och hotellet rättvist men det kan ändå ge en hint. 

Vårt hotellrum, det var minst 40kvm stort med marmorgolv i badrummet. Korridoren som ledde in till själva rummet var ca 10 m lång med två stora garderober. Vi bodde alltså större där än vad vi gör här hemma, vårt badrum här var kanske en tredjedel av badrummet/toaletten där. Sängen var ljuvligt skön och vi sov otroligt gott.
En del av parken inne på området, såhär såg det ut på ett stort område med små gångar och trädgårdar.
Vi tog en promenad på söndagen, kunde dock inte avverka alla tunnland men vi tog en tur ner till sjön och ån som gick inne på området. Vackert, de hade även djur som tillhörde stället.
Här ser man hotellet på långt håll och sen framifrån dock så är denna delen en ytterst liten del av hela hotellet som rymde 133 rum och då många som var mycket större än vårt. Min mosters rum till exempel hade ett vardagsrum med kontor innan sovrummet. Niklas och Alexandras bröllopssvit var som en stor lägenhet har jag hört. Har ni råd och vill unna er ett fantastiskt ställe är detta platsen för er. Four Seasons Hotel Hamshire, England.

1 kommentar:

  1. Vilket vackert rum och vilket hotell!:) Måste ha varit kul att få ha det så lyxigt.
    Alltid kul med bröllop också.
    Kram

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda