tisdag 22 juni 2010

Skogshuggaren har varit här...

Idag har det röjts mer borta på tomten och himmel vad härligt det är när man ser att mer och mer sol kommer in på den. F´s pappa skogshuggaren har varit här över dagen då F´s bror Jonas med Emma var på Furuvik med minsta brorsan Daniel.  De hade haft det kanon och småbröderna hade åkt massor med karuseller, oklart hur mkt Emma åkte. Sen var de hit och åt mat med oss för att sedan bege sig tillbaka till Hedemora och Säter. Emma skulle på sångträning och Jonas skulle ha fotbollsmatch. 

Clara har varit med mormorn när vi har varit på tomten. Idag har vi även fått på cykelsitsen på min cykel så en kort provtur har vi även hunnit med, hon såg glad ut och satt med tungan ute. Får se om vi tar en längre tur här framöver och i nästa vecka kanske ända till Skutskär för att fira små fröknarna Nyqvist som har fyllt 2 och 4 år här under de senaste dagarna.

Har så mkt kort att lägga ut men ingen kabel till kameran, lär ta tag i det där och leta rätt på den, får bli många bildinlägg efter det.

Ikväll ska vi grilla, pappas barndomskompis är hemma i Sverige. Han bor i Los Angeles med sin familj och det här är andra gången han är hem den här våren då hans mamma håller på att flytta från sitt hus till lägenhet. Har jag förresten skrivit om att min farmor också har köpt lägenhet inne i stan och att systeryster och svågern varit och titta på hennes hus för att förbereda idéer hur de kan göra om då de flyttar dit nästa vår! Fatta systeryster som närmaste granne, lyxigt!

1 kommentar:

  1. Vad kul att Anna kommer tillbaka till gävle! Det låter som att allt verkar gå enligt era planer. Puss på Clara från mig! Hälsa alla :)nJag saknar er

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda