tisdag 8 juni 2010

Göteborg och snart student!

Kan väl säga att det inte lugnade ner sig efter alla måste göra saker. Eller på ett sätt så gjorde det väl det. I torsdags packade vi in oss i bilen och for mot Göteborg och F´s syster, sambo och Claras lilla kusin. Ett lite längre stopp i Jönköping hos min systeryster och Andreas tog vi oss tid till, käkade mat i stan och F´s pluggkompis Mäthi kom och käkade med oss. Mycket mysigt att bara kunna titta förbi sådär, längtar tills de flyttar upp. 

Tio mil kvar till Göteborg och när vi kom fram fick vi träffa det lilla knytet, 1 månad och söt som socker! (Vet att bla Emma vill se bilder, har inte kameran här så det kommer) Vi tog det lugnt på kvällen och t tacopaj och mös med de små. På fredagen så gick vi såklart in till stan och Liseberg, man kan inte kan inte åka till Gbg utan en tur dit. Vi älskar att åka karuseller, men med två barnvagnar så är det ju inte lika lätt som det var förr så jag och Johanna köpte kuponger och F köpte åkband så han åkte alla karuseller och jag och Johanna turades om. Clara har nu åkt sin första karusell, pariserhjulet blev det och hon såg nöjd ut. Solen sken hela dagen och tror ni att fröken Linda hade solskyddsfaktor på sig? Icke, när vi kom hem vid 18-19 tiden var jag återigen en röd kräfta. Vi stannade en snabbis hemma hos Johanna och Patrick och beställde kinamat som vi plockade upp och åkte ut till en sjö för att äta. Trötta och mätta återvände vi till lägenheten och gjorde upp planer för lördagen.

Vi startade lördagen med frukost på "Bar Italia", ett sjukt mysigt fik i Linnéstan med det absolut godaste kaffet vi någonsin druckit. 60 kr för frukost som bestod av valfri kaffe, juice och valfri smörgås. Allt är väldigt italienskt. Det stället rekommenderar vi starkt att besöka i Gbg. Efter det så bestämde vi oss för att åka ut till Marstrand och där spenderade vi hela dagen i solen, jag med Claras solskyddsfaktor 50. När vi kom tillbaka in till stan så ville vi fortsätta med utetemat som började vid frukosten och köpte lite grejer att grilla och slog oss ner på gräsmattan utanför deras lägenhet. Framåt tio så drog vi oss in och Clara var verkligen redo för sängen.
På söndagen så tog vi ännu en frukost på "Bar Italia" och sen gick vi en sväng på stan. När klockan var 14 så packade vi in oss i bilen igen för att åka hem. Vi tog vägen om Örebro och hälsade på min bästa Maria och hennes Micke, det vart inte någon lång stund men värt det var det. Så sällan vi träffas och himmel vad vi jämt var med varandra när jag pluggade där nere. Det klickade från första dagen och sen var vi "Piff och Puff" oklart dock vem som var vem. 

En fantastisk långweekend har vi haft och vädret var strålande, människorna underbara och bebisarna perfekta. Nu i veckan är det mycket stök kring lillebrors student så vi hjälper mor och far med det. Förhoppningsvis ska F börja gräva på tomten också, vi var på byggsamrådet igår och nu är det grönt för att börja köra!!! Wohooo!!!

Idag fyller fina Mariana år, Grattis sötnos!

Får se hur länge det dröjer tills nästa gång, ha det fint vänner!

2 kommentarer:

  1. Åh va fint ni verkar ha haft det :) Jag får väl hålla mig lite med bilderna ;) Vi var också på det där italienska fiket när vi hälsade på förra året. Herreminje va gott det var! Sjukt goda mackor och glass/sorbet dessutom. Fin stad det där :) Heja och lycka till i veckan, både med student och allt annat. Kram!

    SvaraRadera
  2. Oj, det var mycket ni hann med... och roligt hade ni ... också *ler*!

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda