söndag 20 juni 2010

Säter

Vi är i Säter och myser hos Claras farmor och Micke. I fredags städade vi ur lägenheten i Falun och på måndag har vi besiktning. Skönt att bli klar helt med den för städningen är ju lika tråkig som flyttningen ur den. Förövrigt så går Clara numera hela tiden, verkligen hela tiden överallt och det är bäst att man är med och passar farmorns och Mickes saker. Speciellt tv som hon vill klappa på mest hela tiden.

På tomten hemma i Gävle har det hänt en hel del under den gågna veckan. F har grävt och grävt ännu mer, vi har fått 5 lass med fyllning och sen har vi röjt i lillstugan på tomten där byggjobbarna kommer att spendera sina raster. Fy sjutton vilken svinstia, den karl som bodde där tidigare kan inte vara riktigt klok. En dag så stack han infrån pick och pack och kom aldrig åter, inte betalade han hyran heller. Nu föll det på vår lott att städa upp efter snuskhummern och fy farao vad äckligt. Stor skillnad blev det iaf och nu är det bara den lilla hallen kvar och sen fylla släpvagnen med alla sopor och åka till återvinningen. Tror inte att ni kan föreställa er bedrövelsen där inne + att det var något år sedan han stack och det gjorde ju knappast saken bättre. Efter byggperioden ska hela "skiten" bort. Rivas utplånas med marken.


Måste ta tag ikameran så jag får upp lite bilder, för den har gått varmt fram tills nu då jag glömde den i väskan hemma.

1 kommentar:

  1. Skönt att slippa tänka på lägenheten! Slutstädning är nog det tråkigaste som finns!:)
    Kram

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda