torsdag 24 juni 2010

Den där sladden

Jo det var ju det där med kamerasladden. Var helt övertygad om att den skulle ligga in någon av alla ouppackade kartonger, men så fick jag en snilleblixt idag och tittade i datorväskan, där låg den. Jag hade varit förutseende med att den skulle behövas och därför lagt den lättillgängligt. Bra där! Mindre bra att jag faktiskt inte kommit på detta under tre veckors tid. Mindre bra är också att batteriet nästan är dött och att laddaren ligger i en av de ouppackade kartongerna.

Här kommer iaf lite bilder från den senaste tiden;

Göteborg.
Nöten i F´s famn, fina lilla kusinen.
Claras första karuselltur.
Ute vid Marstrand.
Snabbt stopp i Örebro hos bästa Maria!
Jims student.
Lillebror blev stor, hissar Clara i luften och tågar stolt runt stan.

NF-tårtan.
Albert Einstein är hedersmedlem i Naturvetenskapliga föreningen på Vasaskolan och därför fick han pryda de två tårtor som jag bakade till deras ankomst på fredagen. Tårtorna består av vanlig sockerkaksbotten, mörk chokladmousse, hallonmousse, spacklad med marängsmörkräm. Dekorerad med färgad marsipan och grädde samt bilden på Einstein. Recepten hittar ni hos Tove med bloggen "Baka baka liten kaka".

Blandat från Gävle.
Fotboll hemma hos Ella.
Första cykelturen.
Clara gungar i Bourlongerskogen med Ella.
Clara och Lova badar ute på altanen.

Idag har vi varit en sväng hemma hos Ella och hennes föräldrar sen gick vi, mammorna och småtjejerna, en sväng ner på staden innan vi skulle möta upp Katten, David och góa Axel i Bourlongerskogen. Dit kom även Mango, Miguel, Ronja och Lova. Riktigt mysig dag idag med med massor av sol och bus. Efter vi hade varit hemma ett kort tag så stannade familjen Ronja och Lova hos oss ett tag och alla tre tjejerna var så söta när de badade i Claras lilla plaskpool.

Imorgon blir det sillunch med mamma, pappa, Jim och mormor innan vi far till stora Skedvi och lyssnar på världens bästa Emma som ska ha konsert!
Clara med familj önskar er en riktigt Glad Midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda