söndag 5 september 2010

Planlösning

Fick en fråga från Marika om våran planlösning. Har lagt ut den tidigare men bilden är så liten. Eftersom vi inte haft en arkitekt som ritat utan vi gjort det själva så blir kvalitén inte heller lika bra utseendemässigt, men den funkar för snickarna och alla de andra som har med ritningen att göra. 

Nedervåningen. Ha överseende med bildkvalitén då jag fotat A3 papper.

Övervåningen.

3 kommentarer:

  1. Tack;) Jättefin planlösning!! Härligt att ha v-rum, kök i ett helt rum längst fram. Då har man ju också möjlighet att skärma av om "modet" ändrar sig med öppen planlösning. Bra att kunna variera. När vi började titta på hus, för några år sen, så föll den här planlösning oss i smaken. Tycker den är fantastsikt fin. En annan sak som är bra är att när barnen växer upp och blir stora (många år fram, men ändå) så kan man bo på nedervåningen och faktiskt klara sig där utan att behöva springa i trappor. Det är också bra som för oss, innan man skaffar barn...;)

    Det blev en lång uppsats!

    Det ska bli kul att se fortsättningen...

    Kram
    Marika

    SvaraRadera
  2. Vad kul att se er planlösning, ser himla bra ut!:)
    Nu börjar man ju se att det är ett hus också! Vad det gör när fönstren och panelen kommer på plats.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för söt kommentar hos mej:) Joo, jag förstår din tanke med trädgårdslängtan o liknande, har gjort preciiis samma resa som du:) Vi byggde huset 2002 o jag längtade också efter såna saker då... Men vips är du där:) Det är en hektisk tid men såå värt det!!! Vi ritade också huset själva o det är liksom extra "eget" då:) Kul att följa er på vägen!!! Det blir superfint!!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda