tisdag 28 september 2010

Inget kök men en braskamin!

En sväng till Ikea idag igen för att, som vi trodde, beställa kök. Dock dök fler frågor och funderingar upp när vi pratade med försäljaren. Det var en annan än sist och den här killen kändes mycket mer kompetent än den sista, vilket gör att dessa sista funderingar känns bra och samtidigt viktiga. Däremot har F och Clara varit till Beijer idag för att beställa vår braskamin. En Contura 550:3 blev det, fin är den men vi är lite osäkra på om killen på Beijer beställde en med öppet fack eller med låda. Först så ville vi ha öppet nu är vi mer osäkra, så vi struntar nog i att ringa och kolla och den som kommer blir bra hur som helst. Det är så mycket val hela tiden så nu får det valet vara ogjort och hur som helst blir det en superfin grå kamin!

Bild lånad från contura.se

Det har varit fullt ös idag på jobbet med vikarier och ordinarie personal borta så jag är helt slut men känner mig ändå märkligt lycklig och tillfreds och lite extra fylld med kärlek. Om man fokuserar på det positiva i tillvaron så blir varje dag lättare att leva!

kram på er!

4 kommentarer:

  1. Det är bra att koncentrera sig på det positiva, det brukar bli lättare då!;) Samma här! Det blir många djupa andetag på jobbet vissa dagar.

    Kaminen ser toppenfin ut, tror ni kommer vara nöjda med det valet!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hallå!

    Vilken snygg braskamin ni beställt ;)

    Samma som oss :P

    Vi är supernöjda med våran. Men den där lådan du pratar om kan vi ta bort och sätta dit själva. Det är bara en plåt som sitter för som man enkelt tar bort.
    Om det är den du menar.
    Den ingick med våran kamin så den borde ju ingå i er med tycker jag.

    Bra val av kamin, ni kommer inte bli besvikna!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Önskar att vi också hade plats för en kamin, är så mysigt att sitta framför en brasa!:)
    Visst är det jobbigt när kollegor är borta, men det blir ju inte bättre om man är negativ!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lilla gumman! Vad härligt att du är så positiv! Man blir glad av det.

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda