torsdag 30 september 2010

Köket är beställt!

Idag har min underbara familj varit på Ikea för fjärde gången sen förra onsdagen för att försöka beställa kök, vi var nämligen dit igår kväll igen men då hade de inte tid med oss. Molokna for vi hem och undrade om vi någonsin får vårt kök, men F tog Clara idag på förmiddagen och for till Valbo, gissa vad som hade hänt idag?! Datorerna hade havererat men killen som vi träffat den här veckan slog an på den enda fungerande datorn för att hjälpa F. Det gillar vi, superbra kille och som "plåster på såren och för att vi höll lågan uppe" så fick F och C matkuponger till restaurangen så att de fick gratis lunch. Preliminärt datum för leverans är den 4 Nov, så vi får väl se hur det går med det.

Övrigt på byggfronten; elektrikern har dragit färdigt i princip all el på övervåningen och snickarna har slagit upp det första lagret med skivor på insidan av ytterväggarna. Rörmokaren har påbörjat sitt arbete och har dragit det mesta han ska göra på övervåningen. Snickarna har ett uppdrag i Sthlm nu snart så de ska hinna få upp alla skivor på alla väggar innan de åker, vilket de har tänkt göra i nästa vecka som vi förstod det. Under tiden så ska väl elektrikern och rörmokaren fixa så att de blir klara. Ett av mina barns, på jobbet alltså, föräldrar jobbar på AB Karl Hedin och jag stod och pratade med honom idag och vi kom in på vårt bygge, när han fick höra vem som bygger så sa han att han är en av Gävle absolut bästa snickare som är grymt noggrann inför hur saker görs. Det kändes superbra när han sa det och alla vi kommer i kontakt med som känner till snickaren har bara gott att säga om honom. Det har ju vi med hittills, samarbetet känns kanon. 

1 kommentar:

  1. Skönt att köket är beställt! Vi fick vårt kök på rätt dag, men grannen fick vänta en extra vecka.
    Härligt när det känns så bra med snickaren och att han verkar vara så bra också!
    Ha en bra helg!
    Kram

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda