tisdag 21 september 2010

Claras bästis ett år!

Imorgon fyller Claras bästis Ella 1 år, söta lilla vännen. Då blir det kalas och C och F åker dit efter föris kl 14 och jag åker direkt efter jobbet. Ska bli roligt att träffa bästisfamiljen igen, det var alldeles för längesen nu, om man inte räknar med deras snabbvisit och inspektion av bygget i söndags. Något som verkligen blivit "lidande" av allt kring husbygget är de sociala relationer vi har, hinner nästan aldrig träffa någon förutom min familj som vi bor hos. Pratade med Claras farmor i söndags och hon var sugen på att komma och hälsa på, det hoppas vi att hon gör snart och att hon tar med sig Micke också. 

Börjar nu inse att det faktiskt inte är så långt kvar tills vi ska få flytta in. Idag var vi på Ikea för att gå igenom köket en gång till, då frågade vi hur lång leveranstid det var och eftersom vi ska ha en måttbeställd skiva så tar det mellan 6-8 veckor. Ja men då är det lugnt tänkte vi, men insåg att vi måste beställa snart när jag berättade för mamma och hon började tänka efter vart i tiden vi ligger om 8 veckor. Om 8 veckor då är det vecka 46 och och vi är inne i mitten av november! Oj oj oj, hösten verkar gå rätt fort ändå.

Uppdaterade bilder från huset tänker jag inte lägga ut än, snart ryker ställningen och då blir det roligare att se förändringen. Nu är övervåningen isolerad första svängen och nedervåningen är klar till hälften på första svängen. Det rullar på kan man säga, vi måste snart åka och titta på golv igen och bestämma oss för om vi vill ha asken som vi sett eller om vi vill ha eken. Troligtvis så kommer det att bli ask på hela nedervåningen och i hallen uppe, sen kanske vi tar ek i något av sovrummen uppe, tror att ek kan bli fint till den skogsfototapet som vi vill ha i vårt sovrum.

Har ju lovat släkt att vara "duktigare" på att visa bilder på deras saknade góunge, så idag bjuder jag på en gó och glad Clara och en mindre road tjej.
Fina, söta, underbara tjejen vår!
Ibland är det inte så superkul att vara med på bygget och då ledsnar hon.

4 kommentarer:

  1. Beställ köket och bänkskivor så fort ni kan! Vi hade otur med vår bänkskiva och det var först vid tredje försöket som vi fick en som det inte var fel på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh sötgumman! Saknar er, nu var det för längesen. Hoppas vi ska kunna ta oss iväg en sväng och hälsa på er snart :) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja herregud så fort det går..tyckte ni precis började bygga. Men tur är väl det. Ni måste längta jättemycket! Roligt!!

    SvaraRadera
  4. Tack tack!!!

    Du har inte missat något..jag har inte skrivit något om att vi hoppade av. Vi har velat ha hus ett tag och det är jobbigt när man hela tiden försöker, men av olika anledningar inte blir av.

    Men ÄNTLIGEN kom det ett hus som passar oss kräsna människor;)

    Det är byggt -75 och invändigt är det renoverat i minsta detalj. Allt är fixat 2009-2010. Det bodde ett yngre par som gick isär och som har fixat "allt". Vi behöver inte göra en sak. Jätte smakfullt och precis som vi vill ha det. Utsidan är nyligen dränerad och nya altaner. Vi behöver byta tak och några fönster och göra ett nytt avlopp på sikt...

    Det känns fantastiskt!!

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda