söndag 18 mars 2012

"Men mammor pruttar väl inte"

Claras nya favoritprogram heter "Biss och Kajs" och finns på svtplay. Olika kroppsdelar kommer på besök och de pratar om kroppsvätskor och ljud. Nu var rumpan på besök och de pratade om pruttar. I programmet sjunger Kajs om alla som, idag pruttar, hon sjöng "poliser pruttar och mammor pruttar, kungen pruttar etc men även också att maskiner pruttar och då säger Biss "nej, nej!" Clara gör också det. Men nu sa hon när Kajs sjöng att mammor pruttar säger hon, "nä men mammor pruttar väl inte".
Med Anton händer det sjukt mycket just nu. Hans första tand kom ju för inte så längesen. Nu har den andra kommit. Han har också börjat krypa idag och ställer sig upp mot soffan. Nu blir det till att passa på honom ett tag framöver. Kul och spännande är det!

1 kommentar:

  1. Nej precis, mammor och prinsessor pruttar aldrig ;)
    Här hemma är det också fullt ös, ingenting får va ifred. Man vet att man lever i alla fall! Till sommaren har de spring i benen, har hört att man får jämn och fin solbränna med att springa runt i stället för att bara ligga stilla på stranden :)

    Kram Caroline

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda