tisdag 24 maj 2011

Skogen i mörkret

Jag ligger här i mörkret och tittar in i vår nya skog. Den är inte riktigt klar, därför blir det bara en smygkik. Nu ska jag sova gott med skogens lugna inverkan, kl är rätt mycket den också inte så ofta jag orkar till efter 00 minsann.

2 kommentarer:

  1. Va fint det blir Linda! :) Vi ska komma och hälsa på er snart nu, jag tjatar på Jonas att vi måste till er innan lilla O kommer ut, och sen igen såklart! :) Nu har jag suttit framför datorn i snart tre timmar och läst om könsroller hos Ketchupmamman och andra, så jag är alldeles slut. Jag hetsar upp mig så lätt, så nu måste jag sova :) Sov så gott! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du vilar idag då när Clara sover middag. Du behöver det:)) Vi har det bra. Solen lyser nu på morgonen efter gårdagens lite mellandag. Det var lite mulet under dagen där solen gjorde små snabba tappra försök för att till slut lyckas under sena em. Vi gick iväg för promenad efter frukost och vi gick nog sammanlagt minst 8km där hälften var efter vägen och sen blev det stranden tillbaka. Gjorde avbrott för fika och glass också. Sen blev det stranden och boken när vi var tillbaka då solen till slut hade lyckats med sina försök. Ha det bra och kramar. Mamma o Pappa

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda