måndag 25 april 2011

Sköna vår, som sommar.




Det är verkligen på tiden att fixa nya kort till min header. Snön är borta och solen skiner, idag har det varit sommar och Clara har plaskat lite i plaskpoolen hos sin mormor och morfar. Underbart! Imorgon är det vardag igen och efter dessa sex lediga dagar med Clara och F längtar jag faktiskt efter semestern och föräldraledigheten som börjar v. 23.

1 kommentar:

  1. Hej Linda!

    Ja visst är den fin den vita cafégruppen. En sådan ska inhandlas för jag hade tänkt ha den på vår balkong jag också i huset :) Det blir fint.. det ryms inte så mycket mer på den balkongen men det blir bra att sitta där och avnjuta kvällssolen med en kopp kaffe kanske.

    När det gäller utemöbler så är ju vitt helt klart supersnyggt, men jag har fastnat lite för konstrotting också. Det verkar tåligt och dessutom fint. Det enda som är svårt är att hitta ett fint bord till tycker jag. Det får inte bli för modernt hehe.

    Visst har vi haft en skön påsk. Helt underbart.. sommar ju. Nu är det lite svalare, men ärligt talat så gör det ingenting för jag pallar inte med mer värme nu. Jag är redan nog varm i mig själv. Hur går det för dig? Jag har inte lyckats samla på mig vätska ännu, dock en liten tendens. Man börjar bli en riktig tjockis nu.

    Kram Josefin

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda