onsdag 7 juli 2010

Dejt

Idag har Emma varit och hälsat på oss. Vi har tagit med henne på biltur runt stan och visat lite hur det ser ut. Såklart en tripp förbi tomten också, två veckor sedan hon var här sist och det har ju hänt massor Hon fick följa med oss på möte hos rörmokaren också och lekte med Clara under tiden vilket lilltjejen behövde. 

Bilden är lånat från google.

Sen hade vi bokat bord på O´learys till 18 och åt supergott alla tre, lillstrumpan var hemma med mormor och morfar. Efter maten åkte Emma hem till Dalarna igen och vi fortsatte till bion, älskar verkligen "The twilight saga" och Eclipse var riktigt bra. Ibland är det mysigt att kunna gå på bio, bara jag och kärleken. Mycket mysig eftermiddag/kväll och nu ska vi väl ta och krypa till kojs. Utan barn fast med hund, sovmorgon imorrn alltså, mamma har sagt att vi inte "får" komma förren kl. 11. Får se hur det går, sist när jag hade sovmorgon vaknade jag vid 7.20  men lyckades somna om någon timme till.

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda