fredag 14 oktober 2011

Dags för stol snart?

När vi var på bebis/mammapromenad förra veckan var vi hem till familjen Larsson. Mysigt som alltid hemma hos dem. Tyvärr var vi "bara" tre mammor med bebisar pga sjukdom, dock så var det fyra hundar som levde loppan. Anton fick prova att sitta i Sixtens stol och faktiskt är det nog dags att köpa en till honom. Den fina lite äldre stolen som jag hade målat om och gjort så fin till Clara var inte så bra i början, den är för stor och vi fick aldrig till det med någon kudde bakom ryggen heller. Hon satt alltid bäst i de vita plast Ikeastolarna som finns på restauranger och fik, så den här gången får det bli en sådan, att de har ett riktigt bra pris gör inget det heller.

Clara ska nog också få en ny stol snart, hon sitter nu i en svartmålad tripp trappstol som även jag och mina syskon satt i när vi var små. MEN hon sitter aldrig still, så vi ska prova med en juniorstol från Ikea som finns i samma serie som våra stolar, Ingolf. Har en tanke om att den ska stå inslagen på hennes plats när hon kommer ner på julaftonsmorgon, det blir ju lite mer spännande då än att bara få den en vanlig dag.

Idag har vi varit på babysim för andra gången med Anton. Idag var Clara och F med också och stod på sidan och tittade. Tror Clara tyckte att det var roligt att vara med men helst hade hon också hoppat i. Vi hoppas att hon ska få en plats till nästa omgång minisim som börjar i November.

Ha en fin helg nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda