onsdag 14 december 2011

Granen

Idag har jag och Anton varit på träff hos Mariana och träffat mammaligan med barn. Idag var alla pigga och krya igen så tio stycken var vi (inkl barnen). Mysig träff med god mat och bebisgos.

När vi hämtat Clara och ätit mellis letade vi fram granen. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Vi har bara haft den på plastfoten som medföljde då vi köpte den, men idag fattades en av delarna så F fick snabbt svänga iväg till Plantagen för att köpa en ny ordentlig, så nu har vi i alla fall en fin fot.

Såhär mysigt har jag det nu på kvällskvisten, barnen sover och F har åkt för att jobba natt.

Clara har nu gått på jullov och är ledig i tre veckor. Idag kom hon hem med sitt första riktiga julpyssel. Förra veckan hade de gjort figurer i saltdeg på sin "innegruppdag" och idag hade de fått målat dem. Ni kanske inte tycker att de är mycket för världen men i mammans ögon är de små skatter!



Hoppas att ni har en mysig vecka och inte stressar allt för mycket.

2 kommentarer:

  1. Tack själv för en mysig dag! Virvelvindar som ni är;) och vad Fina julgransdekorationer sötisan har gjort! Blir ingen gran hemma hos oss i år, tror nämligen inte att den får stå orörd:) Kram på er

    SvaraRadera
  2. Superfina! Duktiga Clara :-) Det kanske blir en riktig pysseltjej av henne också, precis som mina :-)

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda