torsdag 8 december 2011

Ett litet pepparkaksbak och bebismys

Igår var det onsdag och bebisträff på schemat. Det slutade med att de enda som var pigga nog att komma hit till Skrolycka var Elin och lilla Sixten. Mamman och sonen från vår fina "parallellfamilj". Elin är min absolut bästa vän och det har blivit så att vi träffat killar som är lika gamla (3 år yngre än oss), vi fick våra döttrar under samma år, med 8 veckors skillnad, sen fick vi våra söner i år med ca 12 veckors mellanrum. Vi följs åt kan man säga, i år gifte sig Elin med sin G i augusti och jag och F i november. Därav namnet parallellfamiljen.

Hur som helst Elin och Sixten kom, vi gick ut och gick och åt sedan en saffranspasta med lök, champinjoner och kräftstjärtar. När klockan blev tjugo i två blev det bråttom för att hämta storasystrarna från föris. Sedan åkte vi tillbaka hit och bakade pepparkakor med tjejerna och hade mera mys. En heldag med 3/4 av familjen Larsson.




Tack för igår sötnosar!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda