onsdag 30 maj 2012

Att trimma gräs istället för att köra med gräsklippare

Vår tomt går inte ihop med gräsklippare. Alldeles för mycket sten, där gräset är som längst ska det grävas i sommar. Hela sluttningen där F har trimmat idag ska flyttas bakåt och hela kullen planas ut mot skogen. Uppe vid lilla paviljongen och gungorna får det vara som det är framöver. Tillslut så blir det nog kanon.
Det ser ju nästan ut som att vi har gräsmatta på sina ställen. Va underbart det vore! Lilla huset med sandlådan ska flyttas upp till gungorna innan vi fyller den med sand. Där den står nu ska det också grävas. Ett avlopp måste dras till det framtida garaget. Sen är det blivandes av altanen. Får se hur mycket som hinns med i sommar. Men frun som fyller jämt i augusti hoppas på ett partydäck tills dess!

3 kommentarer:

  1. Hej vad spännande att planera trädgården, det blir säkert kanon när det är klart. Tacksamt att det är gräs nu i alla fall och inte jord.
    Hoppas du får ditt soldäck till stora dagen :)

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Gick nyss förbi och det såg riktigt bra ut tycker jag. Gäller bara att hålla undan med trimningen. Synd att det är jobbigare än att klippa. Men..... det går åt mer kalorier så det blir mer träning;)

    SvaraRadera
  3. Gilla partydäck :) Tror dock att hela alltet blir kanon till slut. Ni o era hjälpande händer är ju så duktiga. Vilken supertrimmad familj man får hälsa på sedan. ;)
    Kram på er

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda