måndag 21 mars 2011

Läkemedelsindustrin ligger på minus

Just nu är jag föga imponerad av läkemedelsindustrin. År 2011 är man duktig på diverse olika mediciner och sjukdomar. Men man kan inte göra flytande penicillin åt barn som inte smakar,rent ut sagt, fördj*vligt. Vi kämpar, brottas och känner oss som barnmisshandlare 3 gånger om dagen. Av de ml som vi ska få i Clara av Kåvepeninen är vi glada om vi får i henne kanske hälften. I dag har jag pratat med hälsocentralen och nu har vi fått en annan smak på medicinen, men inte gick det något bättre. Vad gör man?!? Jag fick tipset på jobbet att köpa kall välling på tetrapak och prova. Ska komma ihåg det imorrn.

Den stora frågan är hur det år 2011 inte finns en bättre lösning på det här. Problemet kan tyckas litet i jämförelse med alla världshändelser men hemma hos oss är det som 3 krig om dagen och vi vinner inte. Ska det behöva sluta i mer inflammation och inläggning på sjukhus med penicillindropp?

Hoppas ni får en mindre bråkig vecka, önskar vi från ett uppgivet Skrolycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda