tisdag 15 mars 2011

Att vabba för andra gången.

Den här lilla fröken är sällan sjuk, jag har varit hemma med henne en dag förut och så hade hon öroninflammation innan jul. Hennes fröknar brukar säga att hon är makalös för de andra barnen på föris är sjuka titt som tätt, sådär som man antar att det ska vara när de börjat föris. Men icke vår Clara, hon har väl ett immunförsvar som heter duga. Det är sällan som jag och F är sjuka också så hon fick väl det bästa hon då.

Idag är en såndär dag då febern är ett faktum även om den är låg. Sådär på gränsen, men hennes slemhosta avgjorde att vi fick stanna hemma idag och imorgon. Nu har vi ätit vår "bästa" mat, korv med bröd och gullsnuttan ska kläs på och ut i vagnen och sova, friskluft är bra för tillfrisknandet, ja iaf om man inte är febrigare än vad fröken är idag.


Från ett Soligt Skrolycka önskar vi er en underbar dag!

3 kommentarer:

  1. Vi har också haft väldig tur med våra barn. Har inte haft många vab-dagar under deras förskoletid och inte nu heller i skolan.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gott att hon sällan är sjuk. Söt liten tjej ni har!

    SvaraRadera
  3. Vad underbart att hon har ett så starkt immunförsvar. Det är ju verkligen toppen att kunna stå emot alla barnbaciller på dagis. Hoppas hon kryar på sig snart.

    Kram Josefin

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda