måndag 4 oktober 2010

Vitvaror - check!

Nu har vi varit på Elgiganten igen, vi var nämligen där i lördags också, och diskuterat priser. Vi tycker verkligen att vi fått bra service av Tony i Gävle och självklart av en av mina vänner, Emelie, i Sickla, tillsammans har de fixat fram en bra paketdeal åt oss. Slutligen beslutade vi oss för Bosch rätt igenom på köket, förutom fläkten som är från upo. I tvättstugan blev det Elektrolux även om de båda sa att Miele är bäst på marknaden med längst livslängd, men när det är så mycket som ska köpas och byggkreditivet växer med rask takt så får man ibland kompromissa. Vi valde samma leveransdatum som köket, 4 nov, detta hämtar vi dock själva så det blir antagligen under första helgen i november.

 I köket kör vi på rostfritt även om det vita är på intåg igen. Vi känner att det blir en snygg brytning med alla de vita köksluckorna samt att de matchar snyggt med handtagen på dem.
I tvättstugan kör vi på enkelt, stilrent vitt. Den klinker som vi valt på golvet kommer även den att vara vit med lite, lite gråa inslag.
Alla bilder är lånade från nätet.

2 kommentarer:

  1. Vi har rostfria vitvaror och högblanka vita luckor och vi är jätte nöjda med vårt kök!
    Ska bli så spännande att se när ni kan börja bygga upp kök o s v.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hittade din blogg på "vi bygger hus". Vilket trevlig blogg och jätte fint hus ni bygger. Gillar verkligen den traditionella stilen.
    Jag tror att vitvarorna till köket blir jättebra. Snyggt med rostfritt! Själv har jag svarta vitvaror, ha ha;) Kikar snart in igen för att se hur det går för er:)
    Trevlig helg!
    Veronica

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda