måndag 18 oktober 2010

Att hinna med


Är inte det lättaste. Det är bloggen som får lida när tiden inte räcker till. Man får prioritera och då går familjen i första hand, följt av jobb och husbygget på andra plats.

I helgen hade vi vuxentid. Mormorn och morfarn var barnvakt på lördagen och vi var på 30+ 40 årsfest. Min vän Linda fyllde 30 i augusti och hennes J har fyllt 40. De hade hyrt en festvåning och det var mat, dryck och dans. Så himla roligt att dansa. Det var så längesen. Sovmorgon fick vi på söndagen också, det var riktigt skönt. Annars så har F, pappa och bror jobbat med avloppet i helgen. Nu är det inte mycket kvar! Det ska bli så skönt när det är färdigt, en stor sten kommer att lyftas från F's axlar.

Jag och Clara var och lekte och fikade hos stora kompisarna Emma 7 och Alva 4 igår. Clara tyckte att A var superrolig. Hon nästan slängde sig på ryggen på henne när hon satt hukad på golvet och tjöt av skratt. Idag har vi haft middagsbesök av våra vänner M och T med bebismagen. Snart är det dags, i början av december är h*n beräknad att komma. Spännande, och roligt att hinna med att träffa kompisar också. Det är inte mycket sånt som hinns med nu för tiden heller. De här senaste dagarna har med andra ord slagit rekord det.

Nu ska här sovas, för imorgon är en ny dag! Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Vissta hamnar bloggen i symundan ibland! Det är ju så för oss flesta. Familjen går först såklart. Jag är en trogen läsare som alltid kikar in oavsett hur lång tid det går mellan inläggen...;=)

    Ha en bra vecka och kämpa vidare med hus och familj och allt annat! Kram Marika

    SvaraRadera
  2. Klart man ska prioritera familjen framför bloggen!:) Härligt med en helg i goda vänners sällskap också!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Dygnet har ofta för få timmar. Man får inte glömma bort att njuta av nuet, det kommer inte tillbaka.
    Vilken trevlig helg ni haft:)
    Kram Veronica

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda