måndag 5 november 2012

Lyckan att få bli moster

Igår var en omtumlande dag. Lillasysters vatten gick i lördags kväll och värkarna startade. Efter en ganska långdragen förlossning som kunde ha slutat i snitt kom världens finaste Elise igår den 4:de november kl 16.37.

Överlycklig moster med knappa två timmar gamla Elise.

Jag och Clara (som förövrigt sagt att det varit en Elise i magen hela tiden, hon har inte tvekat en enda gång) fick åka upp och träffa underverket redan igår kväll.

Jag har blivit moster Linda!

Moster för första gången och det känns fantastiskt. Att även få lyckan att ha den lilla familjen i grannhuset är enorm! Clara, Anton och Elise kommer att ha så mycket roligt ihop och frågan är om de inte kommer att växa upp mer som syskon än kusiner.

Jag är så väldigt stolt över lillasyster och hennes man, de gjorde ett fantastiskt jobb!

Stolt är jag också över att få vara Elises moster, och självklart Clara och Antons mamma! Jag svämmar över av kärlek till dessa fina barn just nu. Vi längtar tills de kommer hem och hoppas på imorgon.

Välkommen till världen älskade unge!

4 kommentarer:

  1. Åh grattis! Vilken sötis :)
    Du ska tro att jag längtar...blir moster i april, det ska bli helt fantastiskt :))

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Jag blir alldeles tårögd när jag läser Linda, underbart!! Hoppas vi kan hälsa på er alla snart :) Puss!

    SvaraRadera
  3. Jag blir alldeles tårögd när jag läser Linda, underbart!! Fin hon är :) Hoppas vi kan komma och hälsa på er alla snart! Puss

    SvaraRadera

Hej på dig!
Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad. Om du inte har ett google konto eller egen webbadress/blogg så kan du välja namn/webbadress och bara fylla i ditt namn!
Kram/Linda