onsdag 31 augusti 2011

Nyföddannons till tidningen

Vi försöker ta kort på syskonen som vi ska skicka in till tidningen här i stan och sen också till tidningen i Dalarna. Dock går det inte så bra, Clara är inte så sugen på att sitta still med lillebror. När han var alldeles ny gick det bra men nyhetens behag har lite smått gått över. Gissa om jag blev glad då jag fångade detta ögonblick med kameran! Det tråkiga är att bilden måste vara i liggande format, iaf till tidningen här i stan, så det fungerar inte med detta kort. Ville dela det med er för det var så himla fint. Blir absolut en förstoring att hänga på väggen.

måndag 29 augusti 2011

Sommarens sista suck?

Är det så? Att lördagen bjöd på sommarens sista suck? Hur som helst spenderade vi den utomordentligt. Vi var i svägerskans släktsommarstuga vid en sjö i södra Dalarna. Vi badade lite, åt gott, gick till en liten gårdsbutik/gårdsmejeri, där hade de en del djur. Bland annat en gris som Clara hittade på deras farstukvist. Jag kunde inte för mitt liv fatta vad hon menade när hon stod och sa, grisen grisen! Förren jag såg den, herreminjee vilken gris.

Såklart har vi också hälsat på både farmorn och M samt farfarn och A. 
En fin helg, tack!

lördag 13 augusti 2011

Lycka

Vilken lycka det här är, att få vara mamma till dessa två underbara barn.

måndag 8 augusti 2011

Pippi på Pippi

Hemma hos oss duger bara Pippi nu för tiden. Helst på allt jämt. Pippitröja, Pippifigurer, Pippibok och Pippi på tv:n. Tur att vi har både tvboxen och filmboxen. Hon är ju bra den där Pippi, men efter att man sett samma avsnitt/film 20 gånger och är man inte är 2 år så börjar man kunna tröttna. Men Astrids figurer är ju ändå bäst!

torsdag 4 augusti 2011

29 år och en dag i solen

Idag blev jag ett år äldre och har nu bara 1 år kvar till 30. Dagen började med uppvaktning på sängen, mys och sen en tur till en av stränderna här på östkusten. Den vi har närmast ligger ca 15-20 min bort och är långgrund, alltså alldeles perfekt. Sen har vi grillat, fikat och nu blir det några avsnitt "True blood". En utomordentligt fin födelsedag! Tack ni fina som förgyllt den!

onsdag 3 augusti 2011

Clara 2 år!

Idag är det vår underbara, rara Claras tvåårsdag. Gofisan har fått välling och paket på sängen, hon och F ska snart bege sig till Furuviksparken för att spendera ett par timmar innan hon ska vila och sen blir det kalas hela eftermiddagen lång.
Fotot är taget i Gefle Dagblads familjefotostudio.
Clara 2 år!!!